Kast op maat in Stampersgat

Maak een afspraak

Een kast op maat laten maken in Stampersgat?

Woont u in Stampersgat en wilt u een kast op maat laten maken voor in uw woning? Kies dan voor de maatwerk meubels van Pinchetti & Van Caem. We zijn dé specialist op het gebied van schuifdeur- en inloopkasten op maat in Stampersgat en de rest van Nederland. Wij bouwen de kast die u wilt en aan al uw wensen voldoet. U profiteert niet alleen van onze jarenlange ervaring, maar als u een maatwerk kast door ons laat maken, brengt dat forse besparingen met zich mee.

Wij produceren de kast op maat namelijk helemaal eigen beheer in onze fabriek in Ridderkerk. We maken de kast kamerbreed en kamerhoog, zodat de ruimte in de kamer van uw woning in Stampersgat maximaal wordt benut. Onze eigen monteurs zorgen ervoor dat de draaideurkast op maat vakkundig wordt geplaatst bij u thuis. Standaard krijgt u 15 jaar garantie op al onze maatwerk producten. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, wij maken de kast op maat.

  • Pinchetti & Van Caem maakt uw kast op maat;
  • Inmiddels al 30 jaar specialist in kasten op maat in Stampersgat;
  • Standaard 15 jaar garantie op al onze schuifdeurkasten op maat.
Draaideurkast op maat laten maken

30 jaar gespecialiseerd in kasten op maat

We zijn inmiddels al 30 jaar gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van schuifdeur- en inloopkasten op maat. Niet alleen in Stampersgat of Ridderkerk, maar ook in de rest van Nederland. Binnen een relatief korte tijd kunnen we een maatwerk kast plaatsen in uw woning in Stampersgat. Wij houden in het ontwerp van de kast rekening met uw ruimte. Zit er een aparte hoek in de kamer, of een schuin stukje plafond? Geen enkel probleem, we zitten graag met u aan tafel om de mogelijkheden door te nemen.

Als u kiest voor een kast op maat, dan komen we altijd nog bij u langs in Stampersgat om de afmetingen te controleren. Verder kunt u volledig zelf bepalen hoe u de kast op maat wilt hebben in uw huis. Wilt u verschillende opbergvakken, extra hangruimte, meer lades of verlichting? Alles is mogelijk, maak een afspraak voor uw bezoek in de showroom in Ridderkerk.

De voordelen van een kast op maat in Stampersgat

Kiest u voor Pinchetti & Van Caem? Dan profiteert u van vele voordelen. Zo zijn we al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van kasten op maat in Stampersgat en de rest van Nederland. We hebben inmiddels al bijna 20.000 kasten naar volledige tevredenheid geplaatst. We weten precies wat we doen en welke technieken en materialen het meest geschikt zijn in uw situatie. Dit zorgt ervoor dat er altijd een kast op maat wordt geplaatst in uw huis in Stampersgat. Maar we zorgen ook dat de loze ruimte wordt geminimaliseerd. We doen er alles aan om een schuifdeurkast op maat geheel naar wens in uw woning te plaatsen. Wanneer de kast is geplaatst (meestal binnen een werkdag) kunt u genieten van een prachtige kast op maat.

Maatwerk kast op maat - Inloop

Bezoek gerust onze showroom in Ridderkerk

Als u een mooie kast op maat wilt laten maken, of wilt u weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Bezoek dan onze showroom in Ridderkerk. In alle rust nemen we de mogelijkheden graag met u door voor een garderobekast op maat. Zo kunt u kiezen uit verschillende stijlen, de kastinrichting, de kleuren en de handvatten. De kasten kunnen ook voorzien worden van lades en verlichting. Er zijn zoveel mogelijkheden, het is belangrijk om daar even goed naar te kijken. Onze kasten specialisten helpen u graag. Als u de afmetingen weet van de kamer van uw huis in Stampersgat, dan kunnen we de kast gelijk voor u ontwerpen. Heeft u interesse voor een kast op maat in Stampersgat? Maak dan gerust een afspraak, we zien u graag verschijnen in onze showroom in Ridderkerk.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op