Kast op maat

Maak een afspraak

Kast op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een mooie kast op maat voor in de woonkamer of slaapkamer? Pinchetti & Van Caem realiseert uw droomkast op maat. Of u nu van plan bent om een schuifdeurkast of een boekenkast te laten plaatsen, wij als kasten specialist kunnen u volledig helpen. Van passend advies tot de complete montage van de kast op maat die u graag wilt. Er zijn duizenden combinaties mogelijk, zo kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten, uitvoeringen, deur- en glaspanelen en nog veel meer.

Inmiddels hebben wij al meer dan 1000 maatwerk kasten geplaatst en hebben we 30 jaar ervaring in het monteren van maatwerk kasten. Het is zelfs zo dat bij Pinchetti & Van Caem de besparingen fors kunnen oplopen. Dat komt doordat wij de volledige kleerkast op maat in-house fabriceren. Wilt u samen met ons zitten voor de maatwerk kast van uw dromen? U bent van harte welkom in onze showroom in Ridderkerk, daar kunnen we in alle rust de mogelijkheden met u doornemen.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al 30 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons een stuk goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.
Kast op maat

Laat uw kast volledig op maat maken

Heeft u thuis een onhandige hoek in een van de kamers? Of wilt u wellicht een kast plaatsen maar heeft u een schuin plafond? De afgelopen 30 jaar hebben we prachtige kasten op maat opgeleverd, in diverse soorten situaties. Wat dacht u van een kast op de zolder met een schuin plafond? Of een prachtige inloopkast op maat of een kast die we in de hoek hebben geplaatst. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elke situatie kunnen wij een mooie kast op maat realiseren.

We staan voornamelijk bekend om onze schuifdeurkasten op maat, we maken gebruik van een professioneel aluminium schuifdeursysteem. We zijn zo zeker van onze kasten dat we standaard 15 jaar garantie geven op al onze producten. U profiteert ook van korte levertijden. Redenen genoeg om toch eens te kijken naar een kleerkast op maat voor bij u in de woon- of slaapkamer. Wij helpen u graag bij de realisatie van een kast op maat. Van ontwerp tot de volledige montage van de kast.

Benut uw ruimte optimaal met een maatwerk kast

Een van de belangrijkste voordelen van een kast op maat is dat de ruimte in uw kamer maximaal wordt benut. Geen ‘loze’ ruimte en alle hoeken en kieren worden door onze monteurs vakkundig weggewerkt. We kunnen een kast op maat maken die compleet kamerhoog is, maar ook kamerbreed. U zult zich niet meer storen aan hoeken of kieren die niet zijn afgewerkt. U kunt zelf bepalen waar u de kastdeuren geplaatst wilt hebben, of waar de lades moeten komen. Ook onze schuifdeuren op maat bieden tal van voordelen, u heeft geen last meer van deuren die open klappen waardoor u veel ruimte voor de kast kunt besparen.

Ook als u advies wilt voor het opbergen van bepaalde spullen, vraag het gerust aan een van onze kastenspecialisten. We denken graag met u mee en kijken goed naar de ruimte waar u de kast op maat wilt plaatsen. Zo kunnen we een mooie kleerkast op maat realiseren waarmee u de ruimte optimaal benut, maar die er ook nog eens fraai uit zien. De mogelijkheden zijn eindeloos en in onze showroom kijken we graag naar de mogelijkheden voor uw kast op maat.

Kast op maat inbouw

Vakkundige plaatsing en montage van een kast op maat

Niet alleen profiteert u van een korte levertijd op de kast van uw dromen. Al onze kasten specialisten zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van de kasten. Ze meten alles bij u op, plaatsen de kast en ruimen alles weer netjes op. Zo krijgt u de maatkast waar u nog jaren lang plezier van zult hebben. Redenen genoeg om te kiezen voor Pinchetti & Van Caem. U kunt een hoop kosten besparen dankzij onze eigen fabricage, u krijgt maar liefst 15 jaar garantie op de slaapkamerkasten op maat en onze specialisten hebben 30 jaar ervaring.

Neem gerust contact met ons op, of plan direct een afspraak in via onze website. Wij zullen vervolgens weer met u contact opnemen om de afspraak te bevestigen. We zien u dan graag in onze showroom om de mogelijkheden door te nemen omtrent de kast op maat. We laten u alle materialen en houtsoorten zien waarmee we uw droomkast kunnen realiseren.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op