Inloopkast op maat laten maken

Maak een afspraak

Een inloopkast laten maken voor ultieme luxe?

Heeft u een mooie kamer in huis over en wilt u deze kamer inrichten als inloopkast? Dan kunnen wij u daar bij helpen. Een inloopkast op maat is ideaal als u veel kleding hebt die u netjes en zorgvuldig op wilt bergen. Bij ons in de showroom nemen we alle tijd om met u de inloopkast volledig samen te stellen zodat deze voldoet aan al uw wensen. U kunt bepalen hoe u de kastinrichting wilt hebben, wij kijken of het mogelijk is en of het allemaal past. U kunt gerust door ons uw inloopkast laten maken, inmiddels hebben we meer dan 1000 inloopkasten op maat naar volledige tevredenheid opgeleverd. Of het nu gaat om inloopkasten, opbergkasten of maatwerk kledingkasten. Wij maken het gewoon! Wanneer u kiest voor Pinchetti & Van Caem kunnen de besparingen fors oplopen. Hoe kan dat? Wij fabriceren de kast namelijk zelf, zonder tussenkomst van een andere partij. Daardoor zijn we dan ook een interessante partij om een inloopkast te laten maken.

  • Pinchetti & Van Caem maakt de inloopkast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn 30 jaar werkzaam op het gebied van maatwerk kasten;
  • U krijgt standaard 15 jaar garantie op al onze maatwerk inloopkasten.
Een inloopkast op maat gevuld met kleding
Inloopkast op maat onder een schuin dak
Inloopkast op maat met dimbare spotjes

Samen aan de slag voor uw inloopkast op maat

Wilt u een inloopkast laten maken door Pinchetti & Van Caem? Dat is uiteraard geen punt, bij ons in de showroom nemen we alle mogelijkheden in alle rust en onder het genot van een kopje koffie door. Er zijn tal van zaken waar we rekening mee moeten houden. Onder andere de grootte van de kamer, de breedte, de diepte, de hoogte etc. Zitten er rare hoeken in de kamer of is er sprake van een schuin plafond? Allemaal zaken die we van tevoren graag willen weten zodat we een passende inloopkast kunnen ontwerpen. Op deze manier wordt de ruimte maximaal benut en heeft u de maximale hoeveelheid ruimte in de inloopkast op maat om uw kleding in op te bergen. Er zijn vele kleuren en houtdecors mogelijk en uiteraard kunnen wij ook verlichting in de kast bouwen. Onze interieur experts denken dan ook graag mee zodat er een perfecte inloopkast ontstaat. Een fraai gemaakte inloopkast waarvan u nog jaren kunt genieten.

Laat de inloopkast installeren door onze vakkundige monteurs

Wanneer u een inloopkast aanschaft bij Pinchetti & Van Caem, dan wordt deze op zorgvuldige wijze gemonteerd in uw woning. De montage van de inloopkast is een vak apart en worden alleen geplaatst door onze ervaren kastenspecialisten. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het monteren van inloopkasten en andere maatwerk meubelen. Wanneer u bij ons de inloopkast heeft samengesteld, komen we altijd van te voren nog even langs om de ruimte op te meten. Zo zorgen we ervoor dat alle verantwoordelijkheid van het productieproces bij ons ligt. Wanneer de inloopkast door ons is geplaatst, dan geven wij u 15 jaar garantie op de inloopkast. Onze ervaren montage specialisten zorgen ervoor dat de kast keurig netjes wordt geplaatst. Alle rommel, zoals plastic en karton, ruimen we netjes op. Het enige wat u wellicht hoeft te doen, is de kast met een doekje nalopen voordat u de kast in gebruik neemt. Wij zijn pas tevreden, wanneer u tevreden bent over de op maat gemaakte inloopkast.

Inloopkast op maat - Lichtblauwe kleur
Inloop hoekkast op maat
Inloopkast op maat met koffiezetapparaat

Inloopkast laten maken door Pinchetti & Van Caem

We kunnen verschillende redenen opnoemen waarom dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het laten maken van een inloopkast. We hebben inmiddels 30 jaar ervaring in het plaatsen van maatwerkkasten, zoals inloopkasten. Maar u kunt ook profiteren van forse besparingen, die aardig op kunnen lopen. Dat zijn mooie besparingen waar u van kunt profiteren. Maar hoe werkt dat dan precies? Wij maken de onderdelen van de kast zelf, u krijgt dus niet te maken met een tussenpartij. Naast dat wij de inloopkast zelf produceren, komen onze eigen monteurs de inloopkast voor de slaapkamer bij u thuis plaatsen. Wij staan achter onze producten en bieden dan ook 15 jaar garantie op alle inloopkasten die door ons zijn gemaakt. Door de jaren heen hebben we inmiddels meer dan 1.000 inloopkasten gerealiseerd.

U kunt het zo gek niet verzinnen, of we hebben er een fraaie inloopkast voor gemaakt. Of u nu een kleine of juist hele grote ruimte beschikbaar heeft, wij hebben de ideeën. Heeft u interesse en bent u overtuigd? Maak dan snel een afspraak met ons in Ridderkerk, zodat u snel een inloopkast kunt laten maken door ons.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u op afspraak terecht voor vrijblijvend advies.

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op