Houten schuifdeuren op maat

Maak een afspraak

Houten schuifdeuren op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een partij om houten schuifdeuren op maat te laten maken? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, Pinchetti & Van Caem is inmiddels 30 jaar gespecialiseerd in kasten op maat en schuifdeurkasten. Onze houten kastdeuren op maat kunnen gebruikt worden bij elk meubelstuk in uw woning. Of het nu gaat om een houten kast op maat in de woonkamer of een fraaie slaapkamerkast op maat. Houten schuifdeuren op maat zijn namelijk een trend in de meest stijlvolle huizen. Dat komt doordat deze kastdeuren perfect aansluiten bij de voorkeuren en stijl van de bewoners. We kunnen de houten schuifdeuren op maat zelf fabriceren, waardoor de besparingen fors kunnen oplopen. U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren, houtsoorten en stijlen als het gaat om maatwerk houten kastdeuren op maat. Er is zoveel mogelijk, maak daarom een afspraak in onze showroom in Ridderkerk om eens te kijken naar de mogelijkheden.

  • Pinchetti & Van Caem heeft al 30 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons een stuk goedkoper uit;
  • De schuifdeuren zijn van uitstekende kwaliteit dankzij duurzame materialen.
Houten schuifdeuren op maat

De voordelen van maatwerk houten schuifdeuren

Als u kiest voor standaard houten schuifdeuren, dan zit u altijd te kijken met vaste afmetingen. Dus dan is de kans erg groot dat de kastdeuren te groot zijn of net niet mooi aansluiten. Wat is er nu mooier dan houten schuifdeuren die volledig kamerhoog zijn? Als u kiest voor maatwerk houten schuifdeuren, dan kunt u ervoor kiezen om de deuren kamerhoog en kamerbreed te maken. Ideaal voor in een stijlvolle woning. Een ander belangrijk voordeel is dat u geen compleet nieuwe kast hoeft samen te stellen. Als u tevreden bent met de huidige kastinrichting, maar u zou alleen de deuren in een andere kleur willen. Ook dan zijn maatwerk schuifdeuren een ideale oplossing. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn? Maak dan gerust een afspraak in onze kasten showroom in Ridderkerk. Daar nemen we de mogelijkheden in alle rust met u door.

Bepaal zelf hoe de schuifdeuren moeten worden

Wanneer u de houten schuifdeuren op maat wilt laten maken, dan zijn er eindeloos veel mogelijkheden. In onze showroom kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten, maar u kunt ook kijken naar diverse voorbeelden van onze houten kastdeuren op maat. U kunt ook zien hoe het schuifdeursysteem werkt of bepalen welke deurgrepen er bevestigd mogen worden. Zelfs als u kastdeuren op maat nodig heeft voor een schuine wandkast, dan kunnen wij deze fabriceren. Bij Pinchetti & Van Caem kunt u zeker de maatwerk houten schuifdeuren vinden die aansluiten op het interieur in uw woning. Bij ons krijgt u tevens 15 jaar garantie op al onze kastenwand schuifdeuren en houten schuifdeuren op maat.

Houten schuifdeuren op maat gemaakt

Een vakkundige montage van de schuifdeuren

Om ervoor te zorgen dat er een fantastisch eindproduct wordt gerealiseerd, worden de houten kastdeuren op maat gemonteerd door onze vakkundige monteurs. Sterker nog: We komen eerst nog eens bij u langs om te controleren of de afmetingen kloppen. Hiermee voorkomen we problemen en kunnen we garanderen dat de houten kastdeuren op maat binnen een dag geplaatst kunnen worden. U hoeft zich nergens druk om te maken. Onze kastenspecialisten komen graag bij u langs, plaatsen de schuifdeuren op de juiste plek en laten geen rommel achter. Wanneer de monteurs weg zijn, kunt u genieten van uw mooie nieuwe kastdeuren of schuifdeurkast op maat. Alleen moet u nog wel uw spullen in de schuifdeur inloopkast opbergen uiteraard. Inmiddels hebben we al duizenden kasten naar volledige tevredenheid geplaatst in de afgelopen 30 jaar. Wanneer u voor ons kiest, bent u verzekerd van fraaie houten schuifdeuren op maat die aansluiten op uw interieur.

Wilt u weten wat Pinchetti & Van Caem voor u kan betekenen? Twijfel dan niet en breng een bezoek aan onze showroom. We nemen graag de tijd voor u zodat we een aantal prachtige houten kastdeuren op maat kunnen samenstellen.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op