Walk-in closet op maat

Maak een afspraak

Een walk-in-closet op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte inloopkast? Als u een extra kamer in huis hebt die u graag wilt omtoveren tot een walk-in-closet, dan kunnen wij u daarbij helpen. Een op maat gemaakte walk in closet is ideaal voor mensen die veel kleding hebben en deze graag netjes willen opbergen. In onze showroom nemen we uitgebreid de tijd om samen met u de perfecte schuifdeur inloopkast samen te stellen die aan al uw wensen voldoet. U kunt zelf bepalen hoe de kast eruit moet zien en hoe deze moet worden ingericht, wij kijken vervolgens of dit allemaal mogelijk is en of het past. Wij hebben inmiddels meer dan duizend op maat gemaakte walk in closets opgeleverd waar onze klanten volledig tevreden over zijn. Maar ook als u op zoek bent naar andere opbergkasten of op maat gemaakte inloopkast voor de slaapkamer, kunnen wij u van dienst zijn. Wij maken het allemaal! Als u kiest voor Pinchetti & Van Caem kunt u flink besparen. Wij fabriceren namelijk de kasten zelf, zonder tussenkomst van derden. Hierdoor kunnen de besparingen aardig oplopen. Dit maakt ons een zeer interessante partij als u op zoek bent naar een op maat gemaakte walk in closet.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt de kast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn al 30 jaar werkzaam op het gebied van maatwerkkasten;
  • U krijgt 15 jaar garantie op al onze maatwerkkasten.
Walk in closet

Samen aan de slag voor uw walk-in closet

Wilt u een walk in closet op maat laten maken? Bij Pinchetti & Van Caem helpen we u graag! In onze showroom bespreken we samen de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Om een passende walk in closet te ontwerpen, houden we rekening met verschillende factoren zoals de grootte, breedte, diepte en hoogte van de kamer. Ook kijken we naar eventuele rare hoeken of schuine plafonds. Op deze manier wordt de ruimte maximaal benut en heeft u alle ruimte om uw kleding op te bergen. Er zijn talloze kleuren en houtdecors mogelijk en we kunnen zelfs verlichting in de luxe inloopkast bouwen. Onze interieur experts denken graag met u mee om de perfecte walk in closet te creëren waar u jarenlang van kunt genieten.

Onze deskundige monteurs kunnen de walk-in closet voor u installeren.

Wanneer u besluit een walk-in closet aan te schaffen bij Pinchetti & Van Caem, kunt u erop vertrouwen dat deze op een professionele en zorgvuldige wijze gemonteerd wordt in uw woning. Onze ervaren kastenspecialisten zijn experts in het plaatsen van inloopkasten en ander maatwerk meubilair. Voordat wij de inloopkast monteren, meten wij eerst de ruimte nauwkeurig op zodat wij verantwoordelijk zijn voor het volledige productieproces. Na installatie van de walk-in closet bieden wij 15 jaar garantie. Onze monteurs zorgen ervoor dat de kast keurig en netjes wordt geplaatst, waarbij zij alle restanten van plastic en karton voor u opruimen. U hoeft alleen nog even met een doekje langs de kast te gaan voordat u deze in gebruik neemt. Pas wanneer u tevreden bent over uw op maat gemaakte walk-in-closet, zijn wij tevreden.

Walk in closet laten maken

Walk in closet laten maken door Pinchetti & Van Caem

Er zijn diverse redenen waarom u bij ons aan het juiste adres bent voor het creëren van een walk-in-closet. Onze ervaring van maar liefst 30 jaar in het plaatsen van maatwerkkasten, waaronder inloopkasten voor een schuine wand, spreekt voor zich.

Maar dat is niet het enige voordeel. U kunt namelijk ook profiteren van enorme besparingen. Maar hoe is dit mogelijk? Wij produceren namelijk zelf alle onderdelen van de kast, waardoor er geen tussenpartijen zijn. Daarnaast worden de walk-in-closets door onze eigen monteurs bij u thuis geplaatst. Wij staan volledig achter onze producten en bieden dan ook een garantie van 15 jaar op alle inloopkasten die wij maken. Inmiddels hebben wij meer dan 1.000 inloopkasten gerealiseerd en kunnen wij voor elke ruimte een fraaie walk in closet creëren. Of u nu een kleine of grote ruimte heeft, wij hebben de ideeën en oplossingen. Bent u overtuigd en geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak met ons in de showroom in Ridderkerk en laat ons uw droom inloopkast maken.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op