Maatwerk van Pinchetti & Van Caem

Maak een afspraak

Maatwerk kasten

Van huis uit zijn wij meubelmakers uitgegroeid tot specialisten in schuifdeur- en inloopkasten. Hiernaast maken wij af en toe maatmeubels die samen met de klant ontworpen zijn aan de hand van de wensen en ruimte. Denk hierbij aan een boekenkast, TV-meubel of een thuiswerkplek compleet ingericht naar uw behoeften. Na een adviesgesprek aan de hand van uw ontwerp en ideeën kunnen wij dit in een vertalen naar een technisch uitvoerbaar meubel.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al 30 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie profiteert u van een aantrekkelijke prijs voor de maatwerkkast;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.

Voorbeelden van maatwerk

Kant en klare meubels passen niet altijd bij de behoeften en stijl waar u naar op zoek bent. Met ons maatwerk creëert u een uniek geheel.

Maatwerk kast - Bijzonder project - Foto 2 - Rechts boven
Maatwerk project - Kast op maat - 04 - Rechts onder

Woonkamerkast op maat

Bij het ontwerpen van deze woonkamerkast hebben we niet alleen rekening gehouden met de uitstraling van de kast, maar ook met het gebruiksgemak en de ruimte waar de kast zich bevindt. Deze kast is de verbinding tussen de woonkamer en de keuken. Het strakke ontwerp zorgt voor een rustige uitstraling, maar door de dikke planken in combinatie met de juiste accessoires is deze kast een echte blikvanger.

Thuiswerkplek op maat

Na plaatsing van deze draaideurkast ontstond een behoefte aan een thuiswerkplek. Standaard verkrijgbare bureaus zouden in deze situatie geen geheel vormen. Dit maatwerk bureau is naar wens van de klant ontworpen in dezelfde materialen en uitstraling als de bestaande kast.

Project 2 - Draaideurkast met bureau
Draaideurkast op maat met bureau
Woonkamer meubel op maat (bureau met kast op maat)

De zekerheden van Pinchetti & van Caem

Waarom zou u kiezen voor Pinchetti & Van Caem? kasten. Allereerst hebben wij meer dan 30 jaar ervaring actief in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van kasten op maat. Ten tweede kunnen de besparingen fors oplopen. Dat komt doordat wij het gehele traject in eigen beheer hebben. Eigenlijk koopt u de draaideurkast op maat rechtstreeks bij de fabriek.

Hiernaast krijgt u ook nog eens 15 jaar garantie op onze maatwerk kasten. De afgelopen jaren hebben we duizenden kasten op maat geplaatst. Niet alleen garderobekasten, maar we hebben ook tv-meubels, boekenkasten, halkasten en inloopkasten gemonteerd. Bent u overtuigd en heeft u belangstelling voor een maatwerk draaideurkast? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen in onze showroom in Ridderkerk.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op