Schuifdeuren op zolder laten maken

Maak een afspraak

Schuifdeuren op zolder laten plaatsen?

Bent u op zoek naar schuifdeuren op maat voor uw zolder? Pinchetti & Van Caem staat klaar om u te helpen. Met onze specialisatie in op maat gemaakte kasten, bieden wij ook uitstekende opties voor schuifdeursystemen en schuifwanden op zolder. Of u nu schuifdeuren wenst die de volledige breedte en hoogte van de kamer beslaan of een andere voorkeur heeft, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Onze ervaren monteurs plaatsen de schuifdeuren met precisie op uw zolder. Daarbij verlenen wij 15 jaar garantie op al onze schuifdeuren op maat. Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een bezoek aan onze showroom te plannen. In onze showroom in Ridderkerk kunnen we samen de mogelijkheden bespreken en uw op maat gemaakte zolder schuifdeuren realiseren.

  • Pinchetti & Van Caem maakt uw schuifdeuren op zolder
  • Inmiddels al 30 jaar specialist in schuifdeurkasten op maat
  • Standaard 15 jaar garantie op al onze maatwerk kasten
Zolder schuifdeuren met spiegel

30 jaar ervaring in het maken van schuifdeuren voor de zolder

Pinchetti & Van Caem heeft zich gedurende de afgelopen dertig jaar gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van op maat gemaakte schuifdeuren op zolders. Ons werkgebied omvat heel Nederland en in bepaalde gevallen strekt dit zich uit tot België. Wanneer u onze showroom bezoekt, hebben we de mogelijkheid om een op maat gemaakte zolderkast voor u samen te stellen, zodat deze voldoet aan al uw wensen. Binnen enkele maanden (afhankelijk van de levertijd) worden de speciaal ontworpen schuifdeuren op uw zolder geïnstalleerd.

Dankzij het feit dat onze schuifdeuren op maat worden vervaardigd, passen ze moeiteloos op elke zolderruimte. Of er nu een afzonderlijke hoek op zolder is, ze onder een dakkapel moeten worden geplaatst of als er sprake is van een schuine wand op de zolder, wij zorgen ervoor dat de schuifdeuren naadloos passen. Ons schuifdeursysteem van uitstekende kwaliteit staat garant voor duurzaamheid. Bij een op maat gemaakte kast plannen we altijd een persoonlijk bezoek voor nauwkeurige metingen, om er zeker van te zijn dat de schuifdeuren passen.

De voordelen van een opbergruimte op zolder met schuifdeuren

Bij Pinchetti & Van Caem kunt u profiteren van diverse voordelen. Al ruim 30 jaar zijn we actief in Nederland en verzorgen we op maat gemaakte schuifdeuren voor uw zolder. Gedurende deze tijd hebben we met succes duizenden kasten geplaatst, waardoor we uitgebreide ervaring hebben opgebouwd. Onze expertise zorgt ervoor dat we de juiste materialen en schuifdeursystemen gebruiken voor uw op maat gemaakte zolderkast. U kunt rekenen op een praktische opbergruimte zonder scherpe hoeken of randen. Onze ervaren monteurs kunnen doorgaans de kastenwand op zolder binnen één werkdag plaatsen. Na installatie hoeft u alleen nog even te stofzuigen en kunt u direct beginnen met het opbergen van uw spullen.

Zolder schuifdeuren met klassieke uitstraling

Bekijk al onze schuifdeuren voor de zolderverdieping in Ridderkerk

Bent u op zoek naar prachtige schuifdeuren voor uw opbergruimte op zolder? Of wilt u ontdekken welke andere opties er beschikbaar zijn? Maak dan een afspraak om onze showroom in Ridderkerk te bezoeken. Tijdens een rustig gesprek onder het genot van een kopje koffie, kunnen we de mogelijkheden van een schuifwand op zolder met u bespreken. U kunt kiezen uit diverse kleuren en handgrepen en zelfs verschillende kleuren schuifdeuren zijn mogelijk. Bovendien kunnen we u voorbeelden laten zien van reeds geïnstalleerde schuifdeuren op zolder. Als u ons de afmetingen geeft, kunnen we samen met u de gehele schuifdeur inloopkast ontwerpen en samenstellen. Heeft u interesse in schuifdeuren en een schuifdeursysteem voor uw zolder? Maak dan snel een afspraak en we verwelkomen u graag in onze showroom in Ridderkerk.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op