Draaideurkast op maat

Maak een afspraak

Draaideurkast op maat laten maken

Soms, is om uiteenlopende redenen, een schuifdeurkast niet de beste oplossing. Vanuit deze ervaring hebben wij ook een specialisatie ontwikkeld op het gebied van draaideurkasten op maat. Net als bij de schuifdeurkasten maken wij deze kast van vloer tot plafond en van muur tot muur op maat. U bepaalt helemaal zelf hoe het uiterlijk en de inrichting van de maatwerk kast eruit komen te zien. Gaat uw voorkeur uit naar meer legplanken, een gedeelte met lades of het liefst een groot hangedeelte? Alles is mogelijk, samen met een van onze kastenspecialisten kunt u de kast ontwerpen in onze showroom in Ridderkerk.

We zijn inmiddels meer dan 30 jaar actief in het produceren en plaatsen van maatwerk draaideurkasten. Gedurende die 30 jaar hebben we duizenden kasten geplaatst naar volledige tevredenheid. Niet alleen draaideurkasten, maar ook inloopkasten op maat, boekenkasten en tv-meubels zijn geplaatst.

  • Pinchetti & Van Caem maakt de draaideurkast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn 30 jaar werkzaam op het gebied van maatwerk kasten;
  • U krijgt standaard 15 jaar garantie op al onze maatwerk draaideurkasten.
Zwarte draaideurkast op maat
Draaideurkast klassiek op maat
Draaideurkast wit met zwarte grepen

De draaideurkast op maat samenstellen in onze showroom

In onze showroom in Ridderkerk kunnen we, onder het genot van een kopje koffie, de draaideurkast op maat samenstellen. Zo gaan we kijken naar de materialen, kleuren, accessoires en uiteraard de kastinrichting. Er is ontzettend veel mogelijk als het om maatwerk kasten gaat, daarom is het goed om een afspraak te maken voor een showroombezoek. Weet u al waar de draaideurkast op maat geplaatst moet worden? Dan is het handig om even te kijken naar de hoogte en de breedte van de ruimte. Dan kunnen we daar gelijk rekening mee houden in het ontwerp.

Professionele en vakkundige montage bij een draaideurkast

Als u een draaideurkast op maat besteld bij Pinchetti & Van Caem, dan zorgen wij ervoor dat de maatkast op vakkundige wijze wordt gemonteerd. Heeft u in onze showroom een ontwerp samengesteld, dan komen wij (bij akkoord op de offerte) de ruimte persoonlijk inmeten. We willen voorkomen dat de kast op maat net iets te groot of te klein is, vandaar dat we deze extra controle uitvoeren. Vervolgens komen onze kastenspecialisten de draaideurkast op maat plaatsen. Het is helaas niet mogelijk om de kast zelf in elkaar te zetten, dat doen onze monteurs voor u.

Maatwerk draaideurkast - Houtlook
Maatwerk draaideurkast onder een schuin dak
Draaideurkast op maat op zolder

De zekerheden van Pinchetti & van Caem

Waarom zou u kiezen voor Pinchetti & Van Caem? Allereerst hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van kasten op maat. Ten tweede kunnen de besparingen fors oplopen, dat komt doordat wij het gehele traject in eigen beheer hebben. Eigenlijk koopt u de draaideurkast op maat rechtstreeks bij de fabriek en zonder tussenpartijen.

Hiernaast krijgt u ook nog eens 15 jaar garantie op onze maatwerk kasten. De afgelopen jaren hebben we duizenden kasten op maat geplaatst. Niet alleen garderobekasten, maar we hebben ook tv-meubels, boekenkasten, halkasten en inloopkasten gemonteerd. Bent u overtuigd en heeft u belangstelling voor een maatwerk draaideurkast? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen in onze showroom in Ridderkerk.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op