Boekenkast op maat

Maak een afspraak

Moderne boekenkast op maat laten maken

Welkom bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem. Hier bent u aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende kasten. Waarom u hier aan het juiste adres bent? Hier kunt u namelijk helemaal zelf het ontwerp van uw kast bepalen. Wij zorgen er namelijk voor dat uw kast precies zo wordt zoals u dat graag zou willen en we gebruiken daarbij ook het hout en de accessoires die u mooi vind. Wij staan er namelijk al 30 jaar ervaring op het gebied van het plaatsen van speciaal gemaakte kasten die wij vervolgens ook nog bij je thuis kunnen komen monteren. Neem bijvoorbeeld een boekenkast op maat. Een moderne boekenkast is een van de meest populaire kasten op dit moment omdat steeds meer mensen ervoor kiezen om eens heerlijk te ontspannen met een boek erbij.

Een echte moderne boekenkast op maat is meer dan een kast met allemaal legplanken erin. Iedereen heeft zijn eigen wensen als het gaat om het ontwerp van een boekenkast. Daarin kunnen wij u goed van dienst zijn en samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden die er zijn. Heeft u een bepaald soort hout in gedachten die u wilt verwerken in uw boekenkast op maat of heeft wensen met betrekking tot de grootte of de afwerking. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden die er zijn om zo tot een pracht ontwerp te komen die we ook voor u in elkaar zullen zetten indien u daar de wens in heeft.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al 30 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons een stuk goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.
Boekenkast op maat

Een moderne boekenkast op maat laten maken

Met onze vakkundige en ervaren medewerkers zijn we u natuurlijk graag van dienst. Dit geldt voor het maken van allerlei kasten waaronder uw maatwerk boekenkast. Een van de belangrijke elementen is dat u goed weet wat u wilt. De grootte van de kast is belangrijk maar zeker niet het allerbelangrijkste. U dient tevens te kijken naar de ombouw. Hoe hoog wilt u dat de komt en wat voor elementen wilt u aan de kast of in de kast plaatsen? Het kopen van een kant en klare kast in de winkel kan nogal prijzig zijn. Met name wanneer u bij de duurdere winkels uw aankopen doet. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Hier heeft u het ontwerp van een schuifdeurkast op maat namelijk helemaal zelf in de hand.

U kunt daarnaast ook kiezen voor de verschillende materialen zoals eikenhout of cederhout die in het ontwerp van de kast kunnen worden gebruikt. Door de juiste keuze te maken zorgt u ervoor dat u een prachtige boekenkast heeft staan in de kamer waar u deze wilt plaatsen, en dat deze een goede aanvulling vormt binnen het interieur van de kamer. Vervolgens kunt u aan de gang gaan met het inrichten van de maatwerk boekenkast. Dit is misschien wel het leukste om te doen nadat u met trots het eindresultaat van de kast heeft bekeken. Een boekenkast kan ook een prachtige inbouwkast op maat zijn die u mooi weggewerkt kunt hebben in de kamer. Dit is natuurlijk ideaal, vooral als u ruimte wilt besparen en wilt gaan voor absolute klasse en stijl.

De voordelen van het ontwerpen van de kasten

Indien u ervoor kiest om uw boekenkast op maat te laten maken bij ons van Pinchetti & Van Caem, zult u merken dat u kunt genieten van vele voordelen die u elders mogelijk niet zult krijgen. Doordat wij 30 jaar ervaring hebben met het ontwerpen van kasten, weten wij onderhand welke technieken er moeten worden toegepast om een prachtige kast in elkaar te zetten. Daarnaast is het ook zeker niet onbelangrijk om te weten dat bij ons veiligheid erg hoog in het vaandel staat. Daarom zorgen wij ervoor dat wij niet met onverrichte zaken weg zullen gaan. Wij zorgen ervoor dat alle bevestigingsmaterialen op de juiste manier bevestigd zullen zijn en dat we daarnaast er ook zorg voor dragen dat uw kastenwand op maat op de meest perfecte manier wordt afgewerkt.

Op deze manier zijn de kasten door iedereen veilig te gebruiken, ook door kleine kinderen die zich anders open kunnen halen aan scherpe materialen die een onderdeel kunnen vormen van kasten. Een ander belangrijke eigenschap en waarde van ons bedrijf is dat we gaan voor topkwaliteit. U kunt er dus op rekenen dat de maatwerk kasten zoals bijvoorbeeld in een inbouwkast op maat voldoet aan alle eisen die u maar kunt stellen op het gebied van veiligheid en uitstraling. Zo passen de kasten prachtig bij elk interieur, of u nu heeft gekozen voor een klassiek interieur of voor een modern interieur. U heeft het ontwerp ervan immers zelf in de hand.

Wij hebben inmiddels meer dan 1000 kasten gebouwd en geplaatst. Deze ervaring is terug te zien in al onze kasten die we maken. Daarnaast heeft u zelfs ruim 15 jaar garantie op onze producten. We gaan voor optimale kwaliteit en daar hebben we uw hulp bij nodig!

Maatwerk boekenkast met lades

Boekenkasten als inbouwkast op maat

U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten boekenkasten die u op een mooie en stijlvolle manier in de kamer kunt plaatsen. Een mooie soort boekenkast op maat is een inbouwkast op maat. Deze boekenkast is volledig ingebouwd zodat u in de kamer nog voldoende ruimte over heeft voor andere accessoires. Daarnaast is het ook een prachtige kast die goed past bij elk soort interieur en die ook makkelijk aan te kleden en te onderhouden is. Deze kasten zijn bijvoorbeeld terug te vinden in moderne interieurs waarna de kast mooi wordt ingedeeld en vaak ook wordt voorzien van bijpassende accessoires. Door dit te doen zorgt u ervoor dat uw kamer helemaal mooi af is en er daarnaast ook geweldig uit ziet. U voelt zich meteen thuis als u een schuine wand kast heeft staan waar u lekker van kunt genieten. Het lezen van een boek zorgt toch voor heel wat ontspanning en waar kunt u deze prachtige boeken nou beter bewaren dan in een mooie en grote moderne boekenkast. Heeft u wat minder ruimte te vullen in de kamer? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor verschillende kleinere modellen in diverse kleuren en maten.

Ervaar onze kwaliteit en kies voor een van onze kastdeuren op maat of kasten die u in uw woning kunt plaatsen. Wilt u liever zelf aan de slag met het ontwerpen van een moderne boekenkast? Dan helpen wij u hier graag bij. Daarnaast gaan we ook graag samen met u op zoek naar de mogelijkheden om de kast in elkaar te zetten. U kunt er natuurlijk zelf voor kiezen, maar daarentegen kunt u ook kiezen voor onze vakkundige monteurs. Als u nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden die we hebben op het gebied van het maken van kasten zoals een eigen boekenkast op maat of een inbouwkast op maat? Dat kunt u altijd even bij ons langskomen in Ridderkerk. Daar bevindt zich onze showroom zodat u gelijk impressies op kunt doen voor een boekenkast op maat.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op